Wednesday, 18 August 2010

JaRaK


Ya Allah...

Ku mohon tetapkan lah iman ku, lindungi hambamu dari perkara2 yang bertentangan, lindungi hambamu dari perkara yang tidak diingini berlaku...
Amin...

Jarak =>> ini bukan menghukum mu, tetapi untuk menjaga aku dan diri kamu.

Thursday, 12 August 2010

Ibu ratu hari ku

Salam..

"Jangan Menangis Ibu Kami Sayang Pada Mu"... 

paee tul2 rindu kat emak...
emak lah ratu hati ku, penyejuk mataku, penenang ku, segala2 nya bagi ku adalah emak...
pae selalu doakan emak sihat selalu, dipanjangkan umur, gembira & tersenyemum selalu...

"I LOVE U EMAK"



Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku..

Friday, 6 August 2010

My Bena Blog


Assallammualaikum...

Hai kawan2...Harap u all semua sihat dilindungi dibawah naungan rahmat Allah S.W.T, amin... ^_^

Cantik tak bena yang paee create sendiri ni ??... tak reti buat tapi try tuk belaja..

Just guna Software Photoshop and add beberapa gambar. Contoh gambar yang paee guna gambar background, gambar lady yang comel tu and taip text sikit...Finish akhirnye, jadilah bena ni..
Hopefully, u all suka..

Hari ni 06 Ogos 2010 bersamaan My Befday...allhamdullillah syukur paee masih dipanjangkan umor lgi, berharap moga ari yang mendatang lebih baik tuk pae, amin...

Thank you Allah..Love Allah For Ever..