Wednesday, 1 December 2010

Thursday, 25 November 2010

Jom ke dapur


Assallammualaikum...
bile pae tebace ayat dalam gamba tu...hu3 tegelak sendiri..
ye lah pae ni kn bukan rajin sgt pon kedapur, suke mkn jeee...

pape pon pae kene berubah jugak...kene suka ke dapur..
jom kawan2 kite berubah...
Jom ke dapur..^_^

Monday, 1 November 2010

Sunday, 31 October 2010

Wednesday, 27 October 2010

Wednesday, 13 October 2010

Lengkap ciptaan tuhan

Comelkan baby ni...
Indah nya ciptaan tuhan..
Ciptaan nya yang cukup lengkap..
Allhamdullah syukur...

Thank you Allah..



Saturday, 9 October 2010

with baby tomey..

Assallammualaikum...

Tomey tak budak tecik bersama paee tu??...
Tomey kan die...
nama si kecik ni "Auni Irdina Binti Abd Rahman"...
ni lah anak buah paee yang tomey...
Auni seorang yang perinag sgt2..
moga auni jadi anak yang soleha ya.. ^_^



Wednesday, 15 September 2010

Kelembutan seorang wanita

Assallammualaikum...

wahai kaum hawa...
kenapa ya kaum hawa ni dicipta dengan hati yang lembut..?
macam pae sendiri lah memang suke nangis..
kalau de problem mesti nangis..
nak tahu kenapa kaum hawa suke nangis..
jawapan nya ada di sini..


Wednesday, 1 September 2010

Welcome to


Haiii haii haiii kawan2..
Welcome...welcome
Selamat Datang ke blog paee..

Wednesday, 18 August 2010

JaRaK


Ya Allah...

Ku mohon tetapkan lah iman ku, lindungi hambamu dari perkara2 yang bertentangan, lindungi hambamu dari perkara yang tidak diingini berlaku...
Amin...

Jarak =>> ini bukan menghukum mu, tetapi untuk menjaga aku dan diri kamu.

Thursday, 12 August 2010

Ibu ratu hari ku

Salam..

"Jangan Menangis Ibu Kami Sayang Pada Mu"... 

paee tul2 rindu kat emak...
emak lah ratu hati ku, penyejuk mataku, penenang ku, segala2 nya bagi ku adalah emak...
pae selalu doakan emak sihat selalu, dipanjangkan umur, gembira & tersenyemum selalu...

"I LOVE U EMAK"



Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku..

Friday, 6 August 2010

My Bena Blog


Assallammualaikum...

Hai kawan2...Harap u all semua sihat dilindungi dibawah naungan rahmat Allah S.W.T, amin... ^_^

Cantik tak bena yang paee create sendiri ni ??... tak reti buat tapi try tuk belaja..

Just guna Software Photoshop and add beberapa gambar. Contoh gambar yang paee guna gambar background, gambar lady yang comel tu and taip text sikit...Finish akhirnye, jadilah bena ni..
Hopefully, u all suka..

Hari ni 06 Ogos 2010 bersamaan My Befday...allhamdullillah syukur paee masih dipanjangkan umor lgi, berharap moga ari yang mendatang lebih baik tuk pae, amin...

Thank you Allah..Love Allah For Ever..